انواع زردآلو خشک آفتابی مقدار زیادی ویتامین A دارد که رتینول نیز نامیده می شود.
محلول در چربی است زردآلو خشک و به تقویت بینایی کمک می کند.
سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می دارد و همچنین از سلامت پوست محافظت می کند.
بتا کاروتن و رتینول که خطر ابتلا به اختلالات مرتبط با چشم را کاهش میدهد که به نام Neovascular ARMD شناخته میشود که یک دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن است که باعث از دست دادن بینایی میشود.
زردآلو به صورت تازه یا خشک منبع خوبی از فیبر غذایی است.
رتینول موجود در برگه زردآلو محلول در چربی است که در بدن حل می شود و مواد مغذی حیاتی به راحتی توسط سیستم جذب می شود.
همچنین اسیدهای چرب را سریع می شکند تا هضم غذا عادی شود.
این میوه با پاکسازی منظم روده ها از نگرانی های گوارشی جلوگیری می کند.
این زردآلو خشک قیسی دارای فیبر بالایی است که به کاهش کلسترول بد در بدن کمک می کند.
همچنین کلسترول خوب را افزایش می دهد تا قلب سالم بماند.
محتوای پتاسیم موجود در این میوه با حفظ نظم ماهیچه های قلب، سطح الکترولیت را در سیستم متعادل می کند.
میوه رسیده غنی ترین منبع آنتی اکسیدان است.
مصرف منظم آن به بدن کمک می کند تا سموم جمع شده در بدن را دفع کند.
آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را که به سلول ها آسیب می رسانند از بین می برند.
زردآلو دارای آهنی مانند آهن غیر هِم است که جذب بدن زمان می برد و مدت بیشتری در سیستم باقی می ماند و از احتمال کم خونی جلوگیری می کند.
برای جذب بهتر آهن غیر هِم بهتر است ویتامین C را به همراه آن مصرف کنید.
- منابع:
- تبلیغات: