ذرت علوفه ای مغان ممکن است یکی از محبوب ترین غلات در جهان باشد از ذرت روی بلال گرفته تا تورتیلا، غلات، و بلغور هومینی، ما آن را به طرق مختلف مصرف می کنیم.
به غیر از خود غلات، از بسیاری از محصولات جانبی آن نیز استفاده می کنیم روغن ذرت به عنوان روغن پخت و پز محبوب است.
کمتر شناخته شده شربت ذرت با فروکتوز بالا است که در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده وجود دارد.
می تواند سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی ضروری، فیبر و آنتی اکسیدان ها باشد همچنین ممکن است برای قلب مفید باشد، ممکن است از یبوست جلوگیری کند، ممکن است به مدیریت دیابت کمک کند و شاید برای پوست شما مفید باشد.
ذرت چیست؟
ذرت که به عنوان ذرت نیز شناخته می شود، یک دانه غلات است که در جنوب مکزیک منشا گرفته است دانه ها یا دانه های ذرت قسمت های خوراکی آن هستند.
وقتی خیلی جوان و لطیف است می توان آن را کامل خورد اما با بالغ شدن، ذرت یا قسمتی که هسته روی آن رشد می کند سخت تر و غیرقابل خوردن می شود.
بسته به اینکه کجا رشد کرده اند و چه گونه یا تنوعی دارند، رنگ های مختلفی دارند.
ذرت شیرین یکی دیگر از انواع ژنتیکی است که قند بیشتری و نشاسته کمتری در مواد مغذی دارد.
با توجه به پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، ذرت نه تنها کالری لازم برای متابولیسم سالم و روزانه را فراهم می کند، بلکه می تواند منبعی غنی از ویتامین های A، B، E، K و بسیاری از مواد معدنی باشد.
محتوای بالای فیبر غذایی آن ممکن است تضمین کند که نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای گوارشی مانند یبوست دارد.
آنتی اکسیدان های موجود در آن ممکن است به عنوان عوامل ضد سرطان عمل کنند و ممکن است به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کنند.