با خوردن پنیر پارمزان از شر چربی ای دور شکم خلاص شوید

Perfect Italiano Parmesan یک پنیر پارمزان اصیل به سبک ایتالیایی است و با توجه به انواع مدل و طعمهای متفاوتی که از این محصول یافت می شود قیمت پنیر پارمزان نیز متغیر است

برای اضافه کردن طعم و مزه پررنگ به پاستا و سالاد شما عالی است.

10 روش ساده برای استفاده از پنیر پارمزان
برای ترد پارمزان عالی، پارمزان را در سینی فر بپاشید، روی آن را ترب کوهی رنده شده یا دانه های کنجد بپاشید تا ترد و ترد شود، سپس در فر بپزید تا ترد و طلایی شود.

اینها افزودنی های ویژه عالی برای پاستا یا سالاد هستند.
برای طعم بیشتر، قبل از اضافه کردن فیلینگ، یک لایه پارمزان را روی شیرینی برای کیش بپاشید.

پارمزان رنده شده را با آرد سوخاری و سبزی های تازه مخلوط کنید تا یک خرده شنیسل عالی باشد.

روی کیک ها و خمیرهای شیرینی شور بپاشید تا در هنگام پخت رنگ طلایی و طعم پنیری بیشتری پیدا کند.

روی قاچ های سیب زمینی را با فلفل تازه آسیاب شده و سبزی های خشک بپاشید سپس در فر بپزید تا ترد شوند.

پارمزان را روی سالاد تازه کاهو، گوجه فرنگی، خیار و زیتون و سس مورد علاقه خود بتراشید تا طعم واقعی را تقویت کنید.

یک سالاد ساده و خیره کننده با موشک تازه، پیاز قرمز نازک برش خورده و مقدار زیادی پارمزان تراشیده شده درست کنید، سپس با مخلوطی از مقادیر مساوی سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپوشانیددستور العمل های بیشتر سالاد را کشف کنید.

نصف فنجان پارمزان رنده شده را با 500 گرم چرخ کرده مرغوب، یک پیاز خرد شده، سبزی و یک تخم مرغ مخلوط کنید به شکل توپ های کوچک بغلتانید و در ماهیتابه بپزید تا کوفته های پنیری خوشمزه ای پیدا کنید.

پارمزان به زیبایی روی سوپ مینسترون، تره فرنگی و سیب زمینی، نخود و ژامبون، پیاز یا سبزیجات رنده می شود.

با بچه اسفناج، گوجه گیلاسی، آووکادوی ورقه شده و بیکن ترد سالاد درست کنید مقدار زیادی پارمزان ریش شده را با سرکه و روغن زیتون بریزید تا مزه دار شود.

  • منابع:
    1. Parmesan Cheese